24 Juli: Béda antara owahan

375 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+
c (bot Menambah: gu:જુલાઇ ૨૪)
(+)
 
==Kadadosan Wigati==
* '''[[1911]]''' - Arkeolog [[Hiram Bingham III]] manggih kitha Inca [[Machu Picchu]].
*[[1969]] – [[Program Apollo]]: ''[[Apollo 11]]'' ndharat kanthi wilujeng wonten ing [[Samudra Pasifik]].
*[[1972]] – [[Klompok Bugojno]] dipuncepeng déning aparat kaamanan [[Yugoslavia]].
*[[1990]] – Pasukan [[Irak]] milai mbanjiri tapel wates [[Kuwait]]-[[Irak]].
 
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
{{commonscat|24 July}}
:[[123 Juli]] – [[224 Juli]] – [[325 Juli]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
78.624

besutan