17 Juli: Béda antara owahan

625 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
(+)
 
==Kadadosan Wigati==
*'''[[1203]]''' - [[Perang Salib IV]]: [[Konstantinopel]] dipun rebat; Kaisar Romawi Wétan [[Alexius III Angelus]] mlajar saking panggènan bucalan.
*'''[[1815]]''' - [[Napoleon Bonaparte]] ngakèni kawon wonten ing [[Rochefort]], [[Perancis]], mungkasi pamar`´ntahan satus dintenipun.
*'''[[1945]]''' - [[Winston Churchill]], [[Joseph Stalin]] kaliyan [[Harry S. Truman]] sapatemon wonten ing [[Konferensi Potsdam]].
*'''[[1955]]''' - Taman dolanan ing sepindah [[Disneyland]] dipun bikak ing [[Anaheim, California]].
*'''[[1975]]''' - [[Timor Timur]] dados [[Daftar provinsi Indonesia|provinsi ka-27]] [[Indonesia]].
 
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
{{commonscat|17 July}}
:[[116 Juli]] – [[217 Juli]] – [[318 Juli]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
78.625

besutan