14 Juli: Béda antara owahan

176 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
==Kadadosan Wigati==
* [[1789]] - Baluwarti ''[[Bastille]]'' ing [[Paris]], [[Prancis]] dipunserbu. Punika tandha wiwitipun [[Revolusi Prancis|Révolusi Prancis]]
*'''[[1958]]''' – Revolusi Irak: [[Faisal II saking Irak|Raja Faisal II]] dipunpeksa mandhap déning nasionalis Arab; [[Abdul Karim Kassem]] dados pamimpin énggal [[Irak]].
 
==Wiyosan==
78.625

besutan