27 Juni: Béda antara owahan

708 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1947]]''' - [[Jenderal Soedirman]] dipun sengkakaen déning [[Soekarno|Presiden Soekarno]] dados [[Panglima TNI|Panglima]] [[Tentara Nasional Indonesia]] (TNI) wonten ing [[Yogyakarta|Ngayogjakarta]].
 
* '''[[1994]]''' - [[Pujangga]] [[W.S. Rendra]] lan sawetawis aktivis dipuntahan amargi dhémonstrasi ing sacaketipun [[Departemen Penerangan]] ing [[Jakarta]]. Tiyang-tiyang punika protes pambrèdhelan "[[Majalah Tempo|Tempo]]", "[[DeTik]]" lan "[[Editor]]".
* '''[[1996]]''' - Pesawat luar angkasa [[Galileo (pesawat luar angkasa)|Galileo]] kasil ngliwati [[Ganymede]], [[satelit alami]] paling ageng [[planet|planèt]] [[Jupiter]], ugi mundhut gambar lan ndungkap struktur rinci ing saknjawinipun.
 
== Wiyosan ==
78.625

besutan