3 Juni: Béda antara owahan

353 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+
(+)
==Kadadosan Wigati==
*[[2006]] - Sarékat antara Serbia lan Montenegro bubar mawa proklamasi kamardikan resmi [[Montenegro]].
* '''[[1942]]''' - [[Amérika Sarékat]] lan [[Jepang]] milai [[Perang Pasifik|perang]] wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* '''[[1989]]''' - Ing [[China]], tank-tank pamaréntah majeng tumuju [[Lapangan Tiananmen]] ing [[Beijing]] lan niwasaken 2.000 demonstran pro-demokrasi.
 
==Wiyosan==
 
==Séda==
* '''[[1998]]''' - [[Pol Pot]], pamimpin otoriter [[Khmer Merah]] tilar donya.
 
 
==Dinten Riyadi saha Dinten Ageng==
78.625

besutan