Pangidhèntifikasi Obyèk Digital: Béda antara owahan

c
Digital object identifier dipun-alihaken menyang Pangidhèntifikasi Obyèk Digital: basa Jawa
(a)
 
c (Digital object identifier dipun-alihaken menyang Pangidhèntifikasi Obyèk Digital: basa Jawa)
78.625

besutan