Pangidhèntifikasi Obyèk Digital: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
c (Digital object identifier dipun-alihaken menyang Pangidhèntifikasi Obyèk Digital: basa Jawa)
(typo)
'''Pangidhèntifikasi ObjekObyèk Digital''' (''Digital Object Identifier'' utawa dicekak DOI) iku pangidhèntifikasi permanèn sing dipigunakaké kanggo sawijining [[dhokumèn èlèktronik]], sing ora magepokan karo lokasi barang kasebut saiki. Panggunaan khas DOI yakuwi mènèhi caheatan èlmiah utawa artikel sing ngidhèntifikasi angka-angka kanthi unik sing bisa dipigunakaké déning sadhéngah wong kanggo mapanaké dhetil cathetan, lan manawa kopian èlèktronik. Kanthi cara iki barang iki fungsiné kaya [[permalink]]. Béda karo sistem [[URL]] sing migunakaké InternetInternèt kanggo kaca wèb, DOI ora ''menukar'' akèh wektu, senadyan kanggo nampung artikel (sing disajèkaké nganggo sistem resolusi DOI sing di ''up date'' nalika ana owah-owahan lokasi).
 
== Referensi ==
78.625

besutan