Angkup: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Sepal dipun-alihaken menyang Kelopak kembang: basa Jawa
c (typo)
c (Sepal dipun-alihaken menyang Kelopak kembang: basa Jawa)
78.624

besutan