Malvales: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
typo
(typo)
c (typo)
| subdivision_ranks = [[familia|Suku]]
| subdivision =
pirnasi tèks.
lihat teks.
}}
'''Malvales''' iku salah siji [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebu jroning klad [[eurosids II]], [[rosids]], [[core eudicots]], [[eudicots]] ([[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] jroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup jroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Dilleniidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
78.625

besutan