25 Juli: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (bot Menambah: gu:જુલાઇ ૨૫)
==Wiyosan==
*'''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
wahyudi panani.....lahir
 
 
==Séda==
Naraguna anonim