25 Juli: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
Suntingan 120.161.137.103 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning VolkovBot
c (Suntingan 120.161.137.103 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning VolkovBot)
==Wiyosan==
*'''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
wahyudi panani.....lahir
 
==Séda==
78.624

besutan