Chełm: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot menambah: de, en, eo, et, he, id, it, lv, nl, ro, ru, sv, uk)
 
{{Poland-geo-stub}}
{{commons|Poland}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
Naraguna anonim