Skopje: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sco:Skopje
c (bot Menambah: mzn:اسکوپیه)
c (bot Menambah: sco:Skopje)
[[ru:Скопье]]
[[scn:Skopje]]
[[sco:Skopje]]
[[sh:Skoplje]]
[[simple:Skopje]]
38.993

besutan