Dretarastra: Béda antara owahan

358 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: de, en, hi, it, kn, ml, su, sv, ta, te, th
(id:)
c (bot Menambah: de, en, hi, it, kn, ml, su, sv, ta, te, th)
Sawise sawetara anggone bebrayan, wusanane Dewi Gendari nggarbini, lan banjur nglairake ponang jabang cacah satus kang banjur diarani Sata Kurawa iku. Ing tembe, putrane Dhestharata iku kabeh padha palastra ing perang Baratayudha mungsuh karo para Pandhawa, putrane Prabu Pandhu Dewanata kang cacahe mung lima kuwi
 
[[de:Dhritarashtra]]
[[en:Dhritarashtra]]
[[hi:धृतराष्ट्र]]
[[id:Dretarastra]]
[[it:Dhritarashtra]]
[[kn:ಧೃತರಾಷ್ಟ್ರ]]
[[ml:ധൃതരാഷ്ട്രര്‍]]
[[su:Dréstarata]]
[[sv:Dhritarashtra]]
[[ta:திருதராஷ்டிரன்]]
[[te:ధృతరాష్ట్రుడు]]
[[th:ธฤตราษฎร์]]
70.202

besutan