Sultan Agung: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: fr:Sultan Agung
(saka id (sebagean dhisik))
 
c (bot Menambah: fr:Sultan Agung)
 
[[en:Sultan Agung of Mataram]]
[[idfr: Sultan Agung dari Mataram]]
[[id:Sultan Agung dari Mataram]]
[[ms:Ayokrokusumo, Sultan Agung]]
40.143

besutan