Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (Suntingan 222.124.199.53 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Slamet Serayu)
*[[Tolak bala]]
*lan liyane
upacarane masuk dan njebur brantas. mau ikut?
 
==Sing ana hubungane karo agama / kapercayaan==
Naraguna anonim