Pérak: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: su:Pérak
c (bot Menambah: sco:Siller (element))
c (bot Menambah: su:Pérak)
[[sr:Сребро]]
[[stq:Säälwer]]
[[su:Pérak]]
[[sv:Silver]]
[[sw:Agenti (fedha)]]
11.667

besutan