Parembugan Naraguna:Athenchen: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Sugeng rawuh!)
 
c
__NOINDEX__
{{Sugengrawuh}}<br>'''Welcome to Wiki Jv'''. [[Panganggo:Pras|Pras]] 22:15, 3 Oktober 2008 (UTC)
4

besutan