Miroslav Klose: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:ميروسلاف كلوزه; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: ar:ميروسلاف كلوزه; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Miroslav Klose Portrait.JPG|thumb|Miroslav Klose]]
 
'''Miroslav Klose''' utawa lair minangka '''Mirosław Marian Kloze''' (lair ing [[9 Juni]] [[1978]] ing [[Opole]], [[Polandia]]) iku sawijining pamain bal-balan [[Tim nasional bal-balan Jerman|Jerman]].
[[Kategori:Lair 1978]]
 
[[ar:ميروسلاف كلوزيهكلوزه]]
[[bat-smg:Miroslav Klose]]
[[bg:Мирослав Клозе]]
39.733

besutan