Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

c
Suntingan 125.167.58.7 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning TracySurya
c (Suntingan 125.167.58.7 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning TracySurya)
===Jaka & Prawan===
*[[Pengantenan]]
asyik lho1bisa tidur bareng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
===Tilar/Seda===
*[[Pendak pindho]]
*[[Nyewu]]
INNALILAHI WAINNA ILAIHI ROJIUN
 
==Sing ana hubungane karo alam==
*[[Tolak bala]]
*lan liyane
upacarane masuk dan njebur brantas. mau ikut?
 
==Sing ana hubungane karo agama / kapercayaan==
78.625

besutan