Miqat: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ar:ميقات; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ar:ميقات; kosmetik perubahan)
:* Kanggo sing teka saka arah [[Irak]], miqat saka Dzatu 'Irq (ﺫﺍﺕ ﻋﺮﻕ).
 
== Referensi ==
{{Reflist}}
 
== Delengen uga ==
*[[Ibadah Kaji]]
*[[Umrah]]
*[[Madinah]]
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.dzikir.org/b_haji08.htm Miqat]
* [http://hajj.al-islam.com/display.asp?lang=mal&sub=15&fname=omra/m1/d1 Al Islam]
[[Kategori:Islam]]
 
[[ar:ميقات]]
[[en:Miqat]]
[[fr:Miqat]]
39.750

besutan