Organisme: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: eu:Organismo; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: be:Арганізм)
c (bot Menambah: eu:Organismo; kosmetik perubahan)
Diarani '''organisme kompleks''' yèn kasusun saka akèh [[sel]].
 
== Ciri-Ciri ==
Ciri-ciri umum sing ana ing organisme yaiku:
*Perlu [[panganan]]
 
 
[[CategoryKategori:Biologi]]
 
[[ar:متعضية]]
[[es:Ser vivo]]
[[et:Organism]]
[[eu:Organismo]]
[[fa:اندامگان]]
[[fi:Eliö]]
38.561

besutan