Agustadi Sasongko Purnomo: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
(saka id)
 
(→‎Pranala njaba: typo kat)
{{DEFAULTSORT:Purnomo, Agustadi}}
 
[[Kategori:KlairanLair 1952]]
[[Kategori:KSAD]]
[[Kategori:Tokoh asal Surabaya]]
78.625

besutan