Agustadi Sasongko Purnomo: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
typo
(→‎Pranala njaba: typo kat)
(typo)
[[Gambar:Agustadi sp.jpg|right|Agustadi Sasongko Purnomo]]
'''Letnan Jenderal TNI Agustadi Sasongko Purnomo''' (lair ing [[Kutha Surabaya|Surabaya]] [[6 Agustus]] [[1952]]) kuwi [[Kepala Staf TNI Angkatan Dharat]] wektu iki. Agustadi nggantèkaké[[Djoko Santoso|Jendral TNI Djoko Santoso]] ing tanggal [[28 Desember]] [[2007]]. Sadurungé Agustadi mengku jabatan Sekretaris [[MenteriMentri Koordinator Bidang PolitikPulitik, Hukum lan Keamanan Republik IndonesiaKaamanan|MonkopolhukamMenkopolhukam]]. Agustadi minangka lulusan paling apik [[AKABRI]] taun [[1974]]. Agustadi uga tau dadi anggota [[DPR]].
 
== Pranala njaba ==
78.625

besutan