17 Agustus: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: bug:17 Agustus; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: mhr:17 Сорла)
c (bot Menambah: bug:17 Agustus; kosmetik perubahan)
<b>''' 17 [[Agustus]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 229 utawi 230 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
*[[1945]] – [[Republik Indonesia]] dipunproklamasèkaken déning [[Soekarno|Ir. Soekarno]] saha [[Mohammad Hatta|Drs. Mohammad Hatta]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|17 August}}
:[[16 Agustus]] – [[17 Agustus]] – [[18 Agustus]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:17 Augustus]]
[[br:17 Eost]]
[[bs:17. august]]
[[bug:17 Agustus]]
[[ca:17 d'agost]]
[[ceb:Agosto 17]]
39.649

besutan