Prasasti Sukabumi: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (+ kategori)
cTidak ada ringkasan suntingan
'''Prasasti Sukabumi''' iku prasasti wigati awit ing prasasti iki [[basa Jawa]] tinulis kanggo kapisan. Prasasti iki titimangsané saka tanggal [[25 Maret]] [[804]] lan ditemokaké ing Sukabumi, Pare, Kedhiri, [[Jawa Wetan|Jawa Wétan]].
 
==Alihaksara dhiplomatis==
==Isi==
 
===Sisih ngarep===