Alas: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
(a)
 
(+)
 
Alas iku wangun kauripan sing kasebar ing saindhenging donya. Kita bisa nemokaké alas ing dhaérah [[tropis]] lan ing dhaérah sing hawané anyep, ing dhataran cendhèk lan ing [[pagunungan]], ing [[pulo]] cilik lan ing [[bawana]] gedhé.
 
==Deleng uga==
* [[Alas tropis]]
 
== Pranala njaba ==
78.625

besutan