Kilogram: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: war:Newton)
c
[[uz:Kilogramm]]
[[vi:Kilôgam]]
[[war:NewtonKilogramo]]
[[yi:קילאגראם]]
[[zh:千克]]
2

besutan