Organel: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: sh:Organela
c (bot Menambah: nn:Organell)
c (bot Menambah: sh:Organela)
[[ro:Organite celulare]]
[[ru:Органоиды]]
[[sh:Organela]]
[[simple:Organelle]]
[[sk:Organela]]
40.143

besutan