Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

upd
(anyar pecahan saka Angkatan Udhara)
 
(upd)
{{TNI}}
[[Gambar:logo tni-au.png|left|100px|Logo TNI-AU]]
'''Tentara Nasional Indonesia-Angkatan Udhara''' ('''TNI-AU''') kuwi bagéan saka [[Tentara Nasional Indonesia]] kang dipimpin déning Kepala Staf TNI Angkatan Udhara, dicekak [[KSAU]] kang wektu iki diwengku déning Marsekal TNI [[Herman PrayitnoSubandrio]]. TNI-AU duwèni loro komando operasi yaiku [[Komando Operasi Angkatan Udhara I]] (Koops AU I) kang markasé dumununbg ing Halim Perdanakusumah, [[Jakarta]] lan [[Komando Operasi Angkatan Udhara II]] (Koops AU II) kang markasé ing kutha [[Makassar]].
 
==Tugas TNI-AU==
78.625

besutan