Gliwice: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c ({{provinsi Silesia}})
cTidak ada ringkasan suntingan
|}
 
[['''Gliwice]]''' ([[basa Jerman|Jerman]] <i>Gleiwitz</i>) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung .200.361 jiwa.
 
{{provinsi Silesia}}