Arthur C. Clarke: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
bot Mengubah: fa:آرتور سی. کلارک; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: tl:Arthur C. Clarke)
c (bot Mengubah: fa:آرتور سی. کلارک; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Arthur C. Clarke 2005-09-09.png|thumb|Arthur C. Clarke ing taun 2005]]
'''Sir Arthur Charles Clarke''' (Minehead, Somerset, [[Inggris]], [[16 Desember]] [[1917]] - [[Sri Lanka]], [[19 Maret]] [[2008]]) iku sawijining [[penulis]] fiksi èlmiyah lan èlmuwan saka [[Britania Raya]]. Clarke dadi misuwur déning buku fiksi èlmiyahé ''[[2001: A Space Odyssey]]'' sing didadèkaké film déning [[Stanley Kubrick]] in taun [[1968]].
 
[[et:Arthur C. Clarke]]
[[eu:Arthur C. Clarke]]
[[fa:آرتور چارلزسی. کلارک]]
[[fi:Arthur C. Clarke]]
[[fr:Arthur C. Clarke]]
40.179

besutan