Yamoussoukro: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: ms:Yamoussoukro)
(typo)
[[Gambar:Yakro Basilique.jpg|thumb|300px|right|La Basilique Notre-Dame de la Paix]]
 
{{geoAfrika-stub}}
 
{{Ibukutha ing Afrika}}
{{geo-stub}}
 
{{Panté Gadhing}}
 
78.624

besutan