Paus Benediktus XV: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo kat
c (bot Menambah: fa:بندیکت پانزدهم; kosmetik perubahan)
(typo kat)
 
[[Kategori:Paus]]
[[Kategori:WiyosanLair 1854|Benediktus 15]]
[[Kategori:Séda taunPati 1922|Benediktus 15]]
[[Kategori:Paus|Benediktus 15]]
[[Kategori:Paus Italia|Benediktus 15]]
78.624

besutan