Wuku Tolu: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
c (Tolu dipun-alihaken menyang Wuku Tolu: jeneng pepak)
(+)
* [[Peken]]
* [[Wuku]]
 
{{stub}}
 
{{Wuku}}
 
[[category:Petungan Wektu]]
78.625

besutan