Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

89 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
cTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Tuwuhing artikel ing jv-2007.png|center|480px]]
 
* '''[[3 Februari]] - 2007''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''6.000''' artikel; [[1856]]
* '''[[15 Januari]] - 2007''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''5.000''' artikel; [[Przemyśl]]
* '''[[25 Juli]] - 2006''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''2.000''' artikel