Wikipedia:Kasalahan kang umum: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Kanggo ngisi draft Gapura Komunitas)
 
c
 
==Delengen uga==
*[[Wikipedia:PedomanPaugeran ejaancara nulis]]
*[[Wikipedia:PedomanPaugeran Penggunaanpanrapan Katatetembungan]]
*[[Wikipedia:Peraturan]]