30 Sèptèmber: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: os:30 сентябры; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: pnt:30 Σταυρί)
c (bot Menambah: os:30 сентябры; kosmetik perubahan)
<b>''' 30 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
[[1452]] – [[Alkitab]] [[Johann Gutenberg]]: buku ingkang kaping pisan dipuncithak.
[[1965]] – [[Kudeta]] déning kaum [[komuis]] utawi [[Gestapu]]. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh komunis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken penjara.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[29 September]] – [[30 September]] – [[1 Oktober]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:30 September]]
[[nrm:30 Septembre]]
[[oc:30 de setembre]]
[[os:30 сентябры]]
[[pag:September 30]]
[[pam:Septiembri 30]]
38.993

besutan