27 Sèptèmber: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: os:27 сентябры; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: pnt:27 Σταυρί)
c (bot Menambah: os:27 сентябры; kosmetik perubahan)
<b>''' 27 [[September]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 270 utawi 271 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[26 September]] – [[27 September]] – [[28 September]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:27 September]]
[[nrm:27 Septembre]]
[[oc:27 de setembre]]
[[os:27 сентябры]]
[[pag:September 27]]
[[pam:Septiembri 27]]
39.649

besutan