30 Sèptèmber: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (bot Menambah: os:30 сентябры; kosmetik perubahan)
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|30 September}}
:[[29 September]] – [[30 September]] – [[1 Oktober]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]