10 Oktober: Béda antara owahan

725 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
 
==Kadadosan Wigati==
* '''[[1740]]''' - PambantéyanDinten kaping kalih pambantaian tiyang [[CintenTionghoa]] ing [[Batavia]]. CacaipunPaling korban jiwa >sekedhik 10.000 tiyang tiwas.
*'''[[1780]]''' - [[Topan]] ageng niwasaken 20.000-30.000 jiwa ing kawasan [[Karibia]].
*'''[[1938]]''' - [[Perang Donya II]]: [[Jerman]] nyaplok wilayah [[Sudetenland]] saking [[Cekoslowakia]].
*'''[[1964]]''' - [[Olimpiade]] [[musim panas]] [[1964]] dipunbikak ing [[Tokyo]], [[Jepang]].
*'''[[1970]]''' - [[Fiji]] pikantuk kamardikanipun.
*'''[[1979]]''' - [[Permainan]] [[Pac-Man]] dipunrilis ing [[Jepang]] déning [[Namco]].
*'''[[1986]]''' - [[Lindhu]] kanthi kekiyatan 7,5 [[skala Richter]] ngguncang [[San Salvador]], [[El Salvador]], niwasaken watara 1.500 tiyang.
*'''[[1987]]''' - Pamaréntahan [[militer]] pimpinan [[Sitiveni Rabuka]] nelakaken [[Fiji]] minangka [[republik]].
 
==Wiyosan==
78.624

besutan