Dhinamisme: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(seka id)
 
'''Dinamisme''' iku sawijining konsèokonsèp sing nduwé sawetara arti.
*[[Dinamisme (metafisika)]], udaran kosmologi tumrap ndonya material miturut [[filosofi proses]].
 
*''Dinamisme'', sebutan sing kagunakaké [[Virginia Postrel]] kanggo nerangaké filosofi sosial sing ana gandhèng cènèngé kasro owahan-owahan budaya, pilihan individual, lan masarakat tinarbuka..
3.255

besutan