1 Oktober: Béda antara owahan

278 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
 
==Kadadosan Wigati==
* '''[[1965]]''' - [[Gestapu]] utawi G30S-[[PKI]] saged ditumpes déning Jendral Soeharto (miturut vèrsi [[Orde Baru|Orde Énggal]]).
* [[2005]] - Prastawa [[Bom Bali 2005]] niwasaken 23 jiwa.
{{gambarberita|Forbidden City Gate of Heaven 3.jpg|[[Mao Zedong]]}}
*'''[[1949]]''' - [[Mao Zedong]] proklamasi jumenengipun [[Republik Rakyat Cina|RRC]].
*'''[[1965]]''' - Dinten kasaktèn [[Pancasila]]
* '''[[2005]]''' - Prastawa [[Bom Bali 2005]] niwasaken 23 jiwa.
* '''[[2009]]''' - Korban [[Lindhu Sumatra Kulon 2009]] sampun nglangkungi 529 jiwa. {{sumber|url=http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8284208.stm|nama=BBC}}{{sumber|url=http://www.bbc.co.uk/indonesian/news/story/2009/10/091001_sumatraquake.shtml|nama=BBC Indo}}
 
==Wiyosan==
78.624

besutan