Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

47 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
tes revisi sethithik ing menu Prastawa enggal
(tipo)
(tes revisi sethithik ing menu Prastawa enggal)
<!-- Prastawa énggal-->
<div style="background:#90EE90; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; text-align: left;">'''Prastawa énggal'''</div>
{{Aktualitas/Prastawa anyar/Isi}}
<div style="font-size: 100%; font-weight: bold; text-align: right;" class="noprint">
[http[://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Aktualitas/Prastawa_anyar&action=edit |sunting]]
 
<!-- Dina iki ing sejarah -->
78.625

besutan