Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:Rutherfordium
[[uk:Резерфордій]]
[[ur:ردرفورڈیئم]]
[[yo:Rutherfordium]]
[[zh:鑪]]
11.667

besutan