12 Maret: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Marso 12; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: jbo:cibma'i 12moi)
c (bot Menambah: bcl:Marso 12; kosmetik perubahan)
<b>''' 12 [[Maret]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 71 utawi 72 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1967]] - Sidhang [[MPRS]] ngangkat Jend. [[Soeharto]] dados Presidhèn.
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
* [[1925]] - [[Sun Yat-sen]], pamimpin [[Cinten]]
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[12 Maret]] - [[13 Maret]] - [[14 Maret]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:12 Maart]]
[[az:12 mart]]
[[bat-smg:Kuova 12]]
[[bcl:Marso 12]]
[[be:12 сакавіка]]
[[be-x-old:12 сакавіка]]
4.375

besutan