24 Maret: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Marso 24; kosmetik perubahan
c (bot Membuang: wuu:3月24号)
c (bot Menambah: bcl:Marso 24; kosmetik perubahan)
<b>''' 24 [[Maret]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 83 utawi 84 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1882]] - [[Robert Koch]] manggihaken [[bakteri]] ingkang dados sebab panyakit [[Tuberkulosa|TBC]].
* [[1976]] - [[Perang Reged]]: [[Presidhen Argentina|Presidhèn]] [[Argentina]] [[Isabel Peron]] dipunculik kaliyan dipungulingaken ing satunggiling [[kudeta]] tanpa rah.
* [[1989]] - [[Kapal minyak]] [[Exxon Valdez]] wutah ing sagantun langkung saking 11 yuta [[galon]] [[lenga|lisah]] ing Prince William Sound, [[Alaska]], ndadosaken musibah lingkungan ingkang ageng sanget.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[23 Maret]] - [[24 Maret]] - [[25 Maret]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:24 Maart]]
[[az:24 mart]]
[[bat-smg:Kuova 24]]
[[bcl:Marso 24]]
[[be:24 сакавіка]]
[[be-x-old:24 сакавіка]]
4.375

besutan