12 Novèmber: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Nobyembre 12; kosmetik perubahan
c (bot Membuang: wuu:11月12号)
c (bot Menambah: bcl:Nobyembre 12; kosmetik perubahan)
<b>''' 12 [[November]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 316 utawi 317 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1927]]''' - [[Lev Trotski|Trotski]] ditokaké saka [[Partai Komunis Uni Sovyèt|Partai Komunis]]; [[Stalin]] kuwasa penuh marang [[Uni Sovyèt]].
* '''[[1991]]''' - [[Insiden Dili]]: Tentara [[Indonésia]] nembaki mahasiswa [[Timor Wétan]]; 271 wong tiwas.
* '''[[1998]]''' - [[Tragedi Semanggi|Bentrokan karo aparat kaamanan ing dalan Sudirman]] nalika démonstrasi nentang [[Sidang Istimewa MPR]]. Sawijining pelajar, [[Lukman Firdaus]] tiwas.
* '''[[2001]]''' - Pasukan [[Taliban]] ninggalaké [[Kabul]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:12 November]]
[[az:12 noyabr]]
[[bat-smg:Lapkristė 12]]
[[bcl:Nobyembre 12]]
[[be:12 лістапада]]
[[be-x-old:12 лістапада]]
4.375

besutan