21 Novèmber: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Nobyembre 21; kosmetik perubahan
c (bot Membuang: wuu:11月21号)
c (bot Menambah: bcl:Nobyembre 21; kosmetik perubahan)
<b>''' 21 [[November]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 325 utawi 326 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[235]] - [[Anterus]] dipunpilih dados [[Paus]].
* [[Gambar:Napoleon crop.jpg|right|75px|Napoleon Bonaparte]]'''[[1791]]''' - [[Kolonel]] [[Napoléon Bonaparte]] ''(pirsani gambar)'' diangkat dadi [[jendral]] penuh uga sisan dadi panglima perang [[Republik]] [[Prancis]].
* '''[[1877]]''' - [[Thomas Edison]] ngumumaké panemon [[phonograf]], mesin sing bisa ngrekam swara.
* '''[[2002]]''' - [[NATO]] ngajak [[Bulgaria]], [[Estonia]], [[Latvia]], [[Lithuania]], [[Rumania]], [[Slovakia]] lan [[Slovenia]] nggabung dadi anggota.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:21 November]]
[[az:21 noyabr]]
[[bat-smg:Lapkristė 21]]
[[bcl:Nobyembre 21]]
[[be:21 лістапада]]
[[be-x-old:21 лістапада]]
4.375

besutan