3 Novèmber: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bcl:Nobyembre 3; kosmetik perubahan
c (bot Membuang: wuu:11月3号)
c (bot Menambah: bcl:Nobyembre 3; kosmetik perubahan)
<b>''' 3 [[November]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 307 utawi 308 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1918]] - [[Polandhia]] proklamasi kamardikan saka [[Rusia]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[2 November]] - [[3 November]] - [[4 November]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:3 November]]
[[az:3 noyabr]]
[[bat-smg:Lapkristė 3]]
[[bcl:Nobyembre 3]]
[[be:3 лістапада]]
[[be-x-old:3 лістапада]]
4.375

besutan